Møt Møre Maritime på NorFishing 2018

av | 10. aug, 2018

Som tidligere år tar vi i Møre Maritime veien til Trondheim den 21.-24 august.

I løpet av fire dager i Trondheim Spektrum vil det bli mulighet for å inngå trivelige samarbeid, og skape engasjement for å sammen finne frem til fremtidens løsninger. Her settes miljø, effektivitet og sjødyktighet i fokus. I tradisjon tro har vi egen seilbåt fortøyd på Skansen.

NorFishing er for oss en unik arena for å kunne møte både gamle og nye venner, og vi stiller derfor mannsterke på stand F-556. Her vil det ikke mangle på nyheter, da vi med glede viser frem både nye design og ansatte!

Med oss på stand finner du i år også tre sterke naboer; Elmarin, Sletta Verft og Marin Design, samtidig som vi fører selskapet Atlantconsult Marine med videre.

Er du ute etter båt som er tøff i både pysjamas og frakk? Da vil du nok finne akkurat det du leter etter blant vårt utvalg av Macho Design!

La hverken vær, vind eller parkeringsforbud stoppe deg, kom og møt oss på stand i Trondheim i August!

Velkommen!

Relaterte saker

Møre Maritime på Norfishing 2016

Møre Maritime og Atlantconsult Marine ønsker velkommen til vår trivelige stand E400 på Norfishing 2016. Spennende nye skipsdesign vil bli presentert. Messen arrangers som alltid i flotte Trondheim, i år fra 16. - 19. August. ...

les mer