Møt Møre Maritime på NorFishing 2018

av 10. aug, 2018

Som tidligere år tar vi i Møre Maritime veien til Trondheim den 21.-24 august.

I løpet av fire dager i Trondheim Spektrum vil det bli mulighet for å inngå trivelige samarbeid, og skape engasjement for å sammen finne frem til fremtidens løsninger. Her settes miljø, effektivitet og sjødyktighet i fokus. I tradisjon tro har vi egen seilbåt fortøyd på Skansen.

NorFishing er for oss en unik arena for å kunne møte både gamle og nye venner, og vi stiller derfor mannsterke på stand F-556. Her vil det ikke mangle på nyheter, da vi med glede viser frem både nye design og ansatte!

Med oss på stand finner du i år også tre sterke naboer; Elmarin, Sletta Verft og Marin Design, samtidig som vi fører selskapet Atlantconsult Marine med videre.

Er du ute etter båt som er tøff i både pysjamas og frakk? Da vil du nok finne akkurat det du leter etter blant vårt utvalg av Macho Design!

La hverken vær, vind eller parkeringsforbud stoppe deg, kom og møt oss på stand i Trondheim i August!

Velkommen!

Relaterte saker

Møre Maritime på Aqua Nor 2019

Møre Maritime på Aqua Nor 2019

Møre Maritime ønsker velkommen til vår trivelige stand E401 på Aqua Nor 2019. Spennende nye skipsdesign vil bli presentert. Messen arrangers som alltid i flotte Trondheim, i år fra 20. – 23. August. Kom gjerne og hils på oss i...

les mer
Ny designkontrakt for Møre Maritime

Ny designkontrakt for Møre Maritime

                                                     Hiv o’hoi, hører du rykter om en ny kontrakt?Vi lar ikke ryktebørsen skuffe deg, og bekrefter at Møre Maritime på har signert kontrakt med Sletta Verft for utvikling av nok et fartøy for Frøy Akvaressurs AS....

les mer