Ny designkontrakt for Møre Maritime

av 28. feb, 2019

                                                     Hiv o’hoi, hører du rykter om en ny kontrakt?

Vi lar ikke ryktebørsen skuffe deg, og bekrefter at Møre Maritime på har signert kontrakt med Sletta Verft for utvikling av nok et fartøy for Frøy Akvaressurs AS.

 

De ønsket seg en effektiv «liten» arbeidsbåt, hvor designet skulle være like tøft som arbeidsforholdene.

Vi la oss derfor på årene, og rodde i land det vi stolt kan presentere som vårt nyeste design; Macho20.  

Fra gode tilbakemeldinger, og snart klar for tredje levering av servicefartøy med storebrordesignet Macho25, har vi tro på at Macho20 blir nok et vellykket arbeidsjern for en voksende flåte. 

Fartøyet er utviklet for flere operasjoner innen havbruk, og denne gangen spesielt rettet mot notskifte. 

Møre Maritime fortsetter sin kamp for gode og miljøvennlige arbeidsforhold, både på sjø, ved merd og til kai. Macho20 får dieselelektrisk fremdriftssystem med batteripakke, og har skroglinjer som sikrer lavt drivstofforbruk og god fart.    

Det tok kanskje 20 dager før solen kom tilbake til Nordmøre etter årsskiftet, men kanskje er det også gjennom mørke dager og vinterstorm at Møre Maritime står på som mest. 

For hver dag uten sol, utviklet vi like mange meter med arbeidsbåt. Og resultatet, det ser du jo selv. 

Vi har også i år fortsatt et langt og godt samarbeid med industridesigneren Espen Thorup, som vi synes gir fartøyet et uttrykk man ikke glemmer med det første. 

Så, spre det glade budskap, for kysten får snart en ny juvel. 

Vi gleder oss til lysere tider og fortsettelsen av gode samarbeid for utvikling av næringens kanskje tøffeste design. Helt objektivt, så klart.

 

Relaterte saker

Møre Maritime på Aqua Nor 2019

Møre Maritime på Aqua Nor 2019

Møre Maritime ønsker velkommen til vår trivelige stand E401 på Aqua Nor 2019. Spennende nye skipsdesign vil bli presentert. Messen arrangers som alltid i flotte Trondheim, i år fra 20. – 23. August. Kom gjerne og hils på oss i...

les mer
Møt Møre Maritime på NorFishing 2018

Møt Møre Maritime på NorFishing 2018

Som tidligere år tar vi i Møre Maritime veien til Trondheim den 21.-24 august. I løpet av fire dager i Trondheim Spektrum vil det bli mulighet for å inngå trivelige samarbeid, og skape engasjement for å sammen finne frem til fremtidens...

les mer