BRØNNBÅT

 

 

Sammen med våre kunder har vi utviklet flere fartøy innen dette segmentet – helt fra første generasjons brønnbåt. På denne måten har vi skaffet oss bunnsolid erfaring på denne typen fartøy og systemene som trengs om bord.

Våre design har dyktige sjøegenskaper i fart, og er lett å manøvrere rundt merdene.

Med sitt røffe uttryk kler de det tøffe været man har langs norskekysten – med barske linjer som skiller seg ut.

Våre brønnbåter kommer i de fleste størrelser. Vi har designet fartøy med lastevolum på alt fra 1500 m3 til 7500 m3!

Med store dekksareal ligger alt til rette for å utruste båtene med toppmoderne utstyr som kan utføre flere arbeidsoppgaver.

Fiskevelverd og skånsom behandling av fisk står høyt i kurs hos oss, så vi jobber tett med underleverandører for å skreddersy de best mulige løsningene med hensyn på dette.

Våre design har lettdrevne skrog som er energieffektive og har lavt drivstofforbruk. En seier for miljøet er nemlig en seier for oss!

Designene har stor fleksibilitet når det kommer til fremdriftssystem, og vi legger til rette for flere batteripakker.

Vi håper at det ikke blir lenge til vi får designe brønnbåter som ikke benytter seg av fossile brennstoff.

MachoShip75

Med sitt unike bredde-lengde-forhold på 83,7×30,9m er MachoShip75 lett å manøvrere rundt merdene. Den har tre tanker à 2500m3 og kan dermed skilte med et totalt brønnvolum på 7500m3.

MachoShip45

Fartøyet har et brønnvolum på 4500m3 og har målene 85,4x20m. Den har svært dyktige sjøegenskaper og en servicefart på 12 knop.

MachoShip34

Totalt brønnvolum på dette designet er 3400m3. Den er klargjort for avanserte fiskesystemer som kan effektivt ta for seg flere oppgaver. Servicefart 13 knop.

MachoShip30

Med sin servicefart på 11,5 knop og byggemålene 78x16m kan blant annet dette designet sortere 200 tonn fisk i timen. Totalt brønnvolum er 3000m3 og kan klargjøres for flere arbeidsoppgaver.

MachoShip15

Brønnbåt med lastetanker på 1500 m3. Fartøyet kan utrustes med alt av topp moderne fiskehåndteringsutstyr, og det er også mulig med bløggeri om bord.

nb_NONorsk bokmål