Macho25

Macho25
Macho25

Lengde [m]

Servicefart [knop]

Bredde [m]

Dypgang max [m]

Lastekapasitet [m3]

Antall kontainere [20ft]

Macho25 er en arbeidsbåt tilpasset arbeid i åpent farvann. Fartøyet er designet for å kunne utføre et bredt spekter av ulike operasjoner tilknyttet havbruk.

Designet har et nøye utviklet skrog som gir lavt drivstofforbruk. Det er muligheter for store batteripakker som kan gjøre fartøyet enda grønnere. Med enkel og effektiv ballastering kan fartøyet tilpasses ankerhådtering og operasjoner ved merd.

Vi har utviklet flere typer av dette designet – f.eks. Macho25W som er én meter bredere med sine 11,6 meter, samt konsepter som er kombinert servicefartøy / slaktebåt.

Designet er et solid bygget enkeltskrogs stålfartøy med stor slepekraft, god fart og gode manøvreringsegenskaper. Det store arbeidsdekket er arrangert for opp til fem 20ft containere, samt lett å kunne rengjøre.

Alt ligger til rette for at fartøyet kan utrustes med kraftige vinsjer og store fjernbetjente kraner med lang rekkevidde.

Designet har gode mannskapsbekvemmeligheter, moderne messe, oppholdsrom og operasjonsområder med god oversikt. Dette sørger for et trygg arbeidsplass hvor alt ligger til rette for et godt miljø.

FARTØY:

Frøy Server

Server

Nova Master

Nova MAster

Frøy Finnmark

Finnmark
Finnmark

Håløy Jarl

Håløy Jarl
Håløy Jarl
nb_NONorsk bokmål